Sala de premsa

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació visita la Val d'Aran

query_builder   26 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació visita la Val d'Aran

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat pel secretari general del Departament, Lluís Noguera, i pel director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Ferran Rella, visitarà demà divendres, 27 de març, la Val d’Aran. El conseller arribarà a les 10 hores a l’Oficina Occitan en Catalonha a Vielha, on serà rebut pel director del Programa entara creacion dera Oficina Occitan en Catalonha, Jusèp Loís Sans Socasau.
 
A les 10.30 hores, el conseller Tresserras visitarà la seu del Conselh Generau d’Aran, a Vielha, on mantindrà una trobada amb el síndic d’Aran, Francés Boya. Un cop acabada la reunió, a les 11 hores, faran una atenció als mitjans de comunicació.
 
A les 11.30 hores es farà una reunió de treball al mateix Conselh i, a partir les 12.30 hores, el conseller Tresserras visitarà el Museu de Vielha, el campanar de l’església de Sant Andreu de Salardú, les pintures murals de l’església de Santa Eulàlia d’Unha i l’església de Santa Maria d’Arties.

11:00|.Conselh Generau d'Aran (Passeg dera Libertat, 12)|Vielha e Mijaran (Era Val d'Aran)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà la Val d’Aran. A les 10.30 hores, mantindrà una trobada amb el síndic d’Aran, Francés Boya, al Conselh Generau d'Aran, a Vielha. Un cop acabada la reunió, a les 11 hores, faran una atenció als mitjans de comunicació. A partir de les 12.30 hores, el conseller Tresserras visitarà el Museu de Vielha, el campanar de l’església de Sant Andreu de Salardú, les pintures murals de l’església de Santa Eulàlia d’Unha i l’església de Santa Maria d’Arties.