Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Granollers i inaugura la Catosfera

query_builder   26 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Granollers i inaugura la Catosfera

Governació subvenciona amb 352.000 euros un projecte d'extensió de les TIC a la capital del Vallès Oriental
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Granollers (el Vallès Oriental), Josep Mayoral, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010, impulsat pel Departament a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori. A més, el conseller Jordi Ausàs inaugurarà la Catosfera, el punt de trobada dels blocaires i la xarxa 2.0 a Catalunya.
 
La presentació de Ciutats Digitals, el proper divendres 27 de març a les 16.30 hores, tindrà lloc a l’Ajuntament de Granollers. També hi assistiran el director general de Societat de la Informació, Josué Sallent, i el director dels Serveis Territorials de Governació a Barcelona, Joan Rabaseda. Aquesta iniciativa per promocionar l’ús de les noves tecnologies a la capital del Vallès Oriental rebrà una subvenció de Governació per un import de 352.720 euros.
 
Abans de la presentació, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament de Granollers, on es reunirà amb l’alcalde, Josep Mayoral, i els membres del consistori. Un cop presentat el projecte de Ciutats Digitals al mateix ajuntament, el conseller visitarà diferents espais de la ciutat on s’estan duent a terme actuacions amb el finançament del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i fons Feder.
 
Després d’aquesta visita, a les 18 hores, el conseller Jordi Ausàs inaugurarà les segones Jornades de la Catosfera, que se celebren a l’edifici Roca Umbert, Fàbrica de les Arts (c. d’Enric Prat de la Riba, 77).

16:30|.Ajuntament de Granollers (pl. de la Porxada)|Granollers (El Vallès Oriental)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010 a Granollers i inaugurarà les segones jornades de la Catosfera. L'acompanyarà la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.