Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita Calldetenes

query_builder   26 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita Calldetenes

El Departament de Governació i Administracions Públiques finançarà enguany dos projectes del municipi amb gairebé 550.000 euros
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el coordinador territorial del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, visitaran el municipi de Calldetenes (Osona) divendres, 27 de març.
 
A les 12 hores seran rebuts per l’alcalde, Jaume Mas, i la resta de membres del consistori. Després de signar en el Llibre d’Honor, es reuniran per parlar dels projectes que rebran subvenció del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). L’atenció als mitjans tindrà lloc a les 12.45 hores a l’Ajuntament.
 
Tot seguit, visitaran les obres del pavelló municipal, que el Departament de Governació finançarà amb 398.077 euros del PUOSC. Aquest Pla també finançarà enguany l’arranjament i la pavimentació de l’entorn de l’església de Sant Martí de Riudeperes amb 149.750 euros.

12:45|.Ajuntament de Calldetenes (pl. de l'Onze de Setembre, s/n)|Calldetenes (Osona)

El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el coordinador territorial del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, visitaran Calldetenes.