Sala de premsa

Treballs de recuperació d'hàbitats al Parc Natural de la Serra de Montsant

query_builder   26 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Treballs de recuperació d'hàbitats al Parc Natural de la Serra de Montsant

.
El Departament de Medi Ambient i  Habitatge, amb el suport de la Caixa, està portant a terme uns treballs forestals a la finca de Mas Roger, situada al Parc Natural de la Serra de Montsant a Cabacés (Priorat). Les actuacions estan dirigides tant a la protecció i millora de l’ecosistema de l’espai natural protegit com a la prevenció d’incendis forestals. A més, el projecte afavorirà la conservació de la fauna d’aquest indret, com és el cas de l’àliga cuabarrada, espècie amenaçada.
 
 
Demà, divendres, 27 de març, el director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Tarragona, Josep Lluís Pau, i representants de la Caixa visitaran els treballs de millora i recuperació forestal que s’estan realitzant a la finca.

10:00|.Carretera de la Vilella Baixa a Cabacés T-702 (Km 21-22) Caseta de peons al trencant de Mas Roger|Cabacés (El Priorat)

El director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Tarragona, Josep Lluís Pau, i representants de la Caixa visitaran els treballs de millora i recuperació forestal que s’estan realitzant a la finca de Mas Roger al Parc Natural de la Serra del Montsant.