Sala de premsa

La companyia Gelabert-Azzopardi obre a Arenys la seva gira "Un dia amb el públic"

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La companyia Gelabert-Azzopardi obre a Arenys la seva gira "Un dia amb el públic"

Amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
Dissabte 28 de març, el Teatre Principal d’Arenys de Mar acull l’inici de la gira de dansa Un dia amb el públic, de la companyia Gelabert-Azzopardi. L’espectacle visitarà també Valls, Eïvissa i la Roca del Vallès durant el primer semestre de l’any 2009 amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
En aquest espectacle, el públic esdevé part del procés de creació coreogràfica de Gelabert-Azzopardi. Durant un dia es duu a terme un treball interactiu de creació i interpretació coreogràfica obert al públic i amb el públic. Amb aquesta activitat la companyia de dansa busca establir una comunicació més directa amb l’espectador indagant en les claus de la sensació i de la comunicació i deixant palès que l’art i la seva percepció són processos complexos i oberts.
 
Emmarcada dins del projecte Arts Escèniques en Gira, aquesta iniciativa respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.
 

21:00|.Teatre Principal d'Arenys de Mar. Carrer de l'Església, 45-47 |Arenys de Mar (El Maresme)

La companyia Gelabert-Azzopardi obre a Arenys la seva gira Un dia amb el públic