Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el telecentre de Marçà

query_builder   27 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el telecentre de Marçà

També inaugurarà la primera fase de les obres d'urbanització de diversos carrers finançats pel Departament de Governació amb 291.718 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el telecentre de Marçà (Priorat) dissabte, 28 de març, a les 11 hores. El conseller estarà acompanyat de l’alcalde de Marçà, Josep Maria Piqué, i el director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona.
 
Equipat pel Departament de Governació amb 9 estacions de treball, 1 impressora i el programa específic, des del telecentre s’oferirà l’accés públic a Internet i formació en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), amb l’atenció i el suport d’una persona dinamitzadora experta en aquest àmbit. D’acord amb el conveni signat, l’Ajuntament de Marçà n’assumeix la gestió i la dotació de la persona que assistirà els usuaris i usuàries.
 
Aquest telecentre s’integra a la Xarxa Punt TIC, un projecte conjunt de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i de la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació, que aglutina diferents iniciatives per facilitar l’accés a la societat del coneixement. Actualment, la Xarxa Punt TIC té més de 600 punts d’accés a Internet, dels quals 72 són al Camp de Tarragona. A la comarca del Priorat n’hi ha 4.
 
Després dels parlaments a la Sala de plens, el conseller Jordi Ausàs es traslladarà a la plaça de les Arenes, on inaugurarà la primera fase de les obres d’urbanització d’aquesta plaça i de diversos carrers del municipi. El Departament de Governació ha finançat aquesta actuació amb 291.718 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).  

11:00|.Ajuntament de Marçà (pl. de les Arenes, 1)|Marçà (El Priorat)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el telecentre  i la primera fase de les obres d'urbanització de diversos carrers de Marçà.