Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el nou carril bici per unir els trams urbans de Girona i Salt

query_builder   27 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el nou carril bici per unir els trams urbans de Girona i Salt

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb 290.741 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, inaugurarà el nou carril bici que uneix el tram de Girona i Salt, dissabte, 28 de març, a les 16.30 hores, a Salt (Gironès).
 
Després de la tallada de la cinta inaugural, el director general d’Administració Local,  Carles Bassaganya, i la resta d’autoritats pedalaran pel nou carril bici fins a Girona. A les 18 hores, a la plaça del Vi de Girona, tindran lloc els parlaments a càrrec del president del Consorci de les Vies Verdes, Josep Maria Rufí; l’alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda; el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, i l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans.
 
Amb un pressupost de 332.867 euros, la primera fase de les obres del nou carril bici han estat finançades pel Departament de Governació amb 183.958 euros del Pla únic d’obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Amb aquesta actuació s’ha creat un carril bici totalment urbà per unir dues rutes: la del Carrilet, que va d’Olot a Girona, i la de la Via del Tren, que va de Sant Feliu de Guíxols a Girona. El carril té una longitud de 1.740 metres i segueix el traçat dels carrers Pep Ventura, Monfalgas, Montnegre i passeig d’Olot.
 
En una segona fase, de 166.146 euros de pressupost i finançada amb 106.783 euros del PUOSC, s’ha construït el tram Emili Grahit del carril bici que va de Ripoll a Sant Feliu de Guíxols, entre els carrers del Migdia i els Països Catalans.

16:30|.Parc de la Massana|Salt (El Gironès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, inaugurarà el nou carril bici que uneix el tram de Girona i Salt.