Sala de premsa

L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 porta de gira "Els Quadres de Hartmann"

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 porta de gira "Els Quadres de Hartmann"

Amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
L’Auditori Municipal de Banyoles acollirà diumenge 29 de març el primer concert de la gira d’Els Quadres de Hartmann. Aquest concert, adreçat a tota la familia, també es podrà veure el 31 de maig a l’Auditori de Girona, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
El concert estarà conduït per l’actor Enric Arquimbau i compta amb la col·laboració dels mateixos músics, que en els diferents quadres deixen l’instrument per convertir-se en follets, pollets, trobadors i princeses i, fins i tot, en una bruixa. El mateix Mussorgski, interpretat per Enric Arquimbau, presenta cada un dels quadres de l’exposició que el seu amic Víctor Hartmann va fer poc abans de morir alhora que introdueix els elements més bàsics del llenguatge musical i dibuixa la Rússia del segle XIX.
 
Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, aquesta gira respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les a tots els públics d’arreu de Catalunya.

12:00|.Auditori Municipal de Banyoles. Pere Alsius, 12 |Banyoles (El Pla de l'Estany)

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 porta de gira Els Quadres de Hartmann