Sala de premsa

La secretària de Funció Pública, Teresa Aragonès, presenta una jornada sobre la presència de la dona a l'Administració

query_builder   4 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La secretària de Funció Pública, Teresa Aragonès, presenta una jornada sobre la presència de la dona a l'Administració

Durant la jornada es faran públics els resultats d'una enquesta sobre les causes del "sostre de vidre"
La secretària de Funció Pública i Modernització de l’Administració del Departament de Governació i Administracions Públiques, Teresa Aragonès, presentarà la Jornada sobre la segregació vertical i horitzontal a les administracions públiques catalanes, emmarcada dins els actes del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. L’acte tindrà lloc el proper dijous, 5 de març, a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (c/ Girona, 20), a Barcelona.
 
Un dels objectius d’aquesta jornada és difondre les iniciatives de les administracions públiques per promoure una presència més equitativa d’homes i dones en les seves organitzacions.
 
La presentació es farà a les 9 hores. Tot seguit, hi intervindrà la professora titular de sociologia i directora de l’Observatori de la Igualtat de la URV, Immaculada Pastor, amb la ponència “El treball a l’Administració pública: un debat des del gènere”.
 
A partir de les 11 hores, es farà la presentació dels resultats de l’enquesta sobre la promoció professional a l’Administració de la Generalitat, que té com a objectiu indagar en les possibles causes de discriminació en la promoció professional del personal de l’Administració i analitzar la barrera invisible que dificulta l’accés de les dones als llocs de comandament, coneguda com a “sostre de vidre”. Presentaran els resultats la subdirectora general de Polítiques Socials, Prevenció i Salut Laboral, Marta Sabaté, i la cap de l’Àrea d’Anàlisi i Planificació de l’Ocupació Pública de Catalunya de la Direcció General de Modernització de l’Administració, Anabel Rodríguez.
 
La directora general de Funció Pública, Leonor Alonso, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva, clouran la jornada a les 14 hores.

09:00|.Escola d'Administració Pública de Catalunya (c. Girona, 20)|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària de Funció Pública, Teresa Aragonès, presentarà la Jornada sobre la segregació vertical i horitzontal a les administracions públiques catalanes, emmarcada dins els actes del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.