Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Manlleu

query_builder   4 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Manlleu

Durant l'acte se signarà un conveni entre els nou municipis osonencs que impulsaran aquest nou projecte d'extensió de les TIC a la comarca
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010 a l’ajuntament de Manlleu, el proper dijous 5 de març a les 10 hores. A l’acte també hi assistirà el coordinador territorial de Governació a la Catalunya Central, Antoni Casassas.
 
Després de la presentació se signarà un conveni entre els ajuntaments de Manlleu, Roda de Ter, Masies de Roda, Sant Hipòlit de Voltregà, Masies de Voltregà, Tavèrnoles, Santa Eugènia de Berga, Calldetenes i Santa Maria de Corcó per tal d’impulsar el projecte municipis@, que té l’objectiu d’estendre l’ús de les TIC a la comarca d’Osona.
 
Municipis@ s’emmarca al programa Ciutats Digitals, impulsat per Governació a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori. Aquesta iniciativa rebrà una subvenció de Governació per un import de 357.888 euros.

10:00|.Ajuntament de Manlleu (pl. de Fra Bernardí, 6)|Manlleu (Osona)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010 a Manlleu i el projecte municipis@ per impulsar les TIC a Osona.