Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Ribes de Freser

query_builder   4 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Ribes de Freser

Governació subvenciona amb 430.000 euros un projecte de la Fundació Televall per impulsar les noves tecnologies al Ripollès i la Cerdanya
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Ribes de Freser i president de la Fundació Televall, Marc Prat, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010, impulsat pel Departament a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori.
 
A l’acte també hi assistiran el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, i la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata. La presentació, el proper dijous 5 de març a les 13.15 hores, tindrà lloc a l’ajuntament de Ribes de Freser.
 
Durant l’acte també es presentarà el projecte Teleruràlia, impulsat per la Fundació Televall per incloure la població del Ripollès i la Cerdanya en la utilització de les noves tecnologies. Aquesta iniciativa, emmarcada dins Ciutats Digitals, rebrà una subvenció de Governació per un import de 430.951 euros.
 
Abans de les presentacions, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’ajuntament de Ribes de Freser a les 12.30 hores, on signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament i es reunirà amb els membres del consistori. Tot seguit, aproximadament a les 13 hores, visitarà la seu de la Fundació Televall.

12:30|.Ajuntament de Ribes de Freser (pl. de l'Ajuntament, 3)|Ribes de Freser (El Ripollès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010  i el projecte Teleruràlia per impulsar les TIC al Ripollès i la Cerdanya.