Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova seu del Consell Comarcal de l'Alt Camp

query_builder   5 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova seu del Consell Comarcal de l'Alt Camp

Prèviament, visitarà l'Ajuntament del Pla de Santa Maria i diversos espais d'interès del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte d’inauguració de la nova seu del Consell Comarcal de l’Alt Camp divendres, 6 de març, a les 12.30 hores. El conseller estarà acompanyat de l’alcalde de Valls, Albert Batet, la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Carmen Mansilla, i el director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona.
 
Durant la inauguració, el conseller Jordi Ausàs descobrirà la placa inaugural, visitarà les noves instal·lacions i signarà al llibre d’honor del Consell Comarcal. A continuació està previst que visiti l’ajuntament de Valls.
 
Prèviament, a les 11 hores, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, visitarà l’Ajuntament del Pla de Santa Maria i diversos punts d’interès del municipi com l’Església Romànica i La Fàbrica

12:30|.Consell Comarcal de l'Alt camp (c. Mossèn Martí, 3)|Valls (L' Alt Camp)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugurarà la nova seu del Consell Comarcal de l’Alt Camp. Prèviament, a les 11 hores, el conseller visitarà l’Ajuntament del Pla de Santa Maria i diversos punts d’interès del municipi com l’Església Romànica i La Fàbrica.