Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, presenta el PUOSC 2009 de l'Alt Empordà

query_builder   5 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, presenta el PUOSC 2009 de l'Alt Empordà

L'atenció als mitjans tindrà lloc a les 13 hores a l'Ajuntament de Vilafant
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, presentaran aquest divendres, 6 de març, les dades del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) de l’Alt Empordà a Vilafant.
 
L’Alt Empordà és la comarca de la demarcació de Girona amb la dotació més alta per a aquesta anualitat. S’han aprovat més de 8 milions d’euros, una xifra que suposa el 24% de tota la demarcació i que es repartirà entre 41 projectes.
 
L’atenció als mitjans tindrà lloc a les 13 hores a l’Ajuntament de Vilafant.
 
Abans, a les 12 hores, el secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i la directora dels Serveis Territorials a Girona, Mireia Mata, es reuniran amb l’alcaldessa de Vilafant, Josepa Comalada, per parlar dels projectes que rebran subvenció del PUOSC.
 
D’altra banda, a les 9.45 hores, visitaran l’Ajuntament de Sant Pere Pescador, on es reuniran amb l’alcalde, Jordi Martí i Deulofeu, i la resta de membres del consistori. En aquesta població, visitaran el pavelló poliesportiu, que va rebre més de 400.000 euros de l’anterior PUOSC, i els terrenys on es construirà la futura llar d’infants, una obra que es finançarà amb 342.736 euros del nou PUOSC.

13:00|.Ajuntament (pl. de l'Ajuntament, 1) |Vilafant (L' Alt Empordà)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, presentaran les dades del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) de l’Alt Empordà.