Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, presideix el sopar del programa "Noces d'Or" amb parelles del Maresme i la ciutat de Barcelona

query_builder   5 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, presideix el sopar del programa "Noces d'Or" amb parelles del Maresme i la ciutat de Barcelona

Aquest programa homenatja parelles que celebren 50 anys de convivència
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, presidirà el sopar del programa “Noces d’Or” que tindrà lloc divendres, 6 de març, a partir de les 21 hores, a l’Hotel Sírius de Santa Susanna (Maresme). En aquest torn del “Noces d’Or”, hi participen un total de 146 parelles provinents de la comarca del Maresme i de la ciutat de Barcelona.
 
El programa “Noces d’Or”, organitzat per la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, consisteix en una estada de cinc dies i quatre nits a Santa Susanna, durant la qual les parelles fan un seguit d’activitats basades en el fet convivencial.
 
L’any 2009 fa 20 anys de la creació del programa. Al llarg d’aquests anys el nombre de persones que han sol·licitat participar-hi no ha deixat d’augmentar. Aquest any, per primera vegada, hi haurà 2 períodes de realització. Un primer període comprès entre el 26 de gener i el 27 de març, que possibilitarà la participació de 4.500 persones, i un segon període comprès entre el 14 d’octubre i el 21 de desembre, en el qual participaran 5.100 persones. El nombre total de participants previstos per a aquest any 2009 és, doncs, de 9.600 persones, o 4.800 parelles.

21:00|.Hotel Sírius (av. del Mar, 18)|Santa Susanna (El Maresme)

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, presidirà el sopar del programa “Noces d’Or” amb parelles del Maresme i la ciutat de Barcelona.