Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, lliura un vehicle llevaneus als ajuntaments de Ger i Meranges

query_builder   6 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, lliura un vehicle llevaneus als ajuntaments de Ger i Meranges

El lliurament respon a l'ampliació de la convocatòria del Departament per adquirir dos vehicles més, que se sumen als nou lliurats a finals del 2008
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, lliurarà un nou vehicle llevaneus atorgat als municipis de Ger i Meranges (Cerdanya) dissabte, 7 de març, a les 10.30 hores. L’acte de lliurament tindrà lloc davant de la seu de l’Ajuntament de Ger. El conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat del coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy; l’alcalde de Ger, Alfons Casamajó, i l’alcalde de Meranges, Esteve Avellanet.
 
Aquest lliurament respon a l’ampliació de la convocatòria del Departament de Governació i Administracions Públiques per adquirir dos vehicles més, que se sumen als nou ja lliurats a finals del 2008.

10:30|.Ajuntament de Ger (c. de Quatre Cantons, s/n)|Ger (La Cerdanya)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, lliurarà un nou vehicle llevaneus atorgat als municipis de Ger i Meranges. Estarà acompanyat del coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy; l’alcalde de Ger, Alfons Casamajó, i l’alcalde de Meranges, Esteve Avellanet.