Sala de premsa

La directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, inaugura el passeig del Carrilet a la Cellera de Ter

query_builder   6 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, inaugura el passeig del Carrilet a la Cellera de Ter

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb un total de 216.397 euros
La directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Girona, Mireia Mata, inaugurarà el passeig del Carrilet a la Cellera de Ter (Selva), dissabte 7 de març, a les 12 hores. Abans, serà rebuda per l’alcalde de la Cellera de Ter, Josep Serrallonga, i altres membres de la corporació local i signarà en el Llibre d’Honor.
 
Les diferents actuacions que s’han dut a terme en la urbanització del passeig del Carrilet han estat la construcció d’una xarxa de clavegueram i sanejament, una xarxa d’abastament d’aigua potable, la canalització de reserva i previsió de gas, la formació de voreres, voravies i paviments de calçades, una xarxa d’enllumenat públic i una xarxa de telefonia i comunicacions, entre d’altres. Amb un pressupost de 425.834 euros, les obres d’urbanització han estat subvencionades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 216.397 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

12:00|.Passeig del Carrilet|Cellera de Ter (La Selva)

La directora dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques a Girona, Mireia Mata, inaugurarà el passeig del Carrilet.