Sala de premsa

Barcelona acull la tercera mostra de cinema indígena amb el suport de la Generalitat

query_builder   31 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Barcelona acull la tercera mostra de cinema indígena amb el suport de la Generalitat

Dimecres, 1 d'abril (19 h), el director de l'Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans, Xavier Badia, participarà en la inauguració de la mostra
La mostra de cinema, que se celebra del 3 al 5 d’abril al Centre Cívic Francesca Bonnemaison de Barcelona, ha rebut el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat
 
El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans, Xavier Badia, participarà dimecres, 1 d’abril (19 h), en la inauguració de la tercera mostra de cinema indígena. La celebració de la mostra a Barcelona és una iniciativa de la Coordinadora Latinoamericana de Cine y Vídeo de los Pueblos Indígenas (CLACPI), amb la col·laboració d'Alternativa Intercanvi amb Pobles Indígenes, i que ha comptat amb el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat i de Barcelona Solidària (Ajuntament de Barcelona).
 
També participaran en la inauguració el comissionat de l'Alcaldia per Barcelona Solidària, Manel Vila; la coordinadora general de CLACPI, Jeannette Paillan, i la responsable de sensibilització d’AlterNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes, Isabelle Torallas. Abans dels parlaments, es projectarà un documental del realitzador veneçolà David Hernández, que també participarà en la inauguració.
 
Barcelona acollirà els dies 3, 4 i 5 d’abril la tercera edició de la mostra de cinema indígena, espai de difusió de valors, problemàtiques i formes de vida dels pobles indígenes llatinoamericans explicada pels seus protagonistes. Hi participaran professionals de la comunicació indígenes, que parlaran sobre l’ús de la comunicació com a eina d'enfortiment social, polític i cultural dels pobles indígenes.
 
La mostra ha rebut el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat a través de la convocatòria de subvencions a projectes que promouen el respecte als drets humans.
 
Per a més informació, podeu consultar el programa de la mostra en el web: www.cinemaindigena.alternativa-ong.org

19:00|.Escola d'Administració Pública (c. Girona, 20)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans, Xavier Badia, participarà en la inauguració de la tercera mostra de cinema indígena.