Sala de premsa

El director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Julià Fernàndez, visita la "Comarkalada" de la Noguera

query_builder   10 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Julià Fernàndez, visita la "Comarkalada" de la Noguera

Clourà el fòrum d'alcaldes i regidors de joventut i visitarà la Fira Jove de la III Trobada Jove que es fa a Artesa de Segre
El director general de l’Agència Catalana de la Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Julià Fernàndez, acompanyat pel coordinador territorial de Joventut a la demarcació de Lleida, Jordi Satorra, visitarà demà dissabte la “Comarkalada”, la III Trobada Jove de la Noguera que se celebra els dies 10 i 11 d’octubre a Artesa de Segre. Fernàndez clourà el fòrum d’alcaldes i regidors a les 12.00 hores, i tot seguit visitarà la Fira Jove d’entitats juvenils, que porta per títol “Quan al meu poble no hi havia tele”.
 
La “Comarkalada” té l’objectiu de fomentar la interrelació dels joves i dels regidors de joventut dels municipis de la Noguera, per tal de potenciar l’intercanvi d’experiències i la participació juvenil en l’àmbit associatiu i polític. La trobada, organitzada per l’Ajuntament d’Artesa de Segre, el Consell Comarcal de la Noguera i els grups de joves JAS i el LOKAL, comptarà enguany amb diverses novetats, entre les quals hi ha l’organització de la Mostra d’Art Jove i un concurs de fotografia. Altres de les activitats de què consta la “Comarkalada” són: una cercavila, concerts, correfocs, entrega de premis, observació astronòmica o una ballada de sardanes.

12:00|.Sala d'Actes de la Cooperativa (Av. Eduard Maluquer, 9)|Artesa de Segre (La Noguera)

El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Julià Fernàndez, visitarà la “Comarkalada” de la Noguera.