Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix l'acte commemoratiu del 30è aniversari del Casal de la Gent Gran de Sant Joan de Vilatorrada

query_builder   1 abril 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix l'acte commemoratiu del 30è aniversari del Casal de la Gent Gran de Sant Joan de Vilatorrada

Prèviament farà una visita institucional a l'Ajuntament i es reunirà amb l'equip de govern del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Ezequiel Matínez, i del president del Consell de Govern del Casal de la Gent Gran de Sant Joan de Vilatorrada, Ramon Torrabadella, presidirà l’acte commemoratiu del 30è aniversari del Casal de la Gent Gran de Sant Joan de Vilatorrada, aquest dijous, 2 d’abril, a les 17 hores. També assistiran a la celebració el director dels Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas i  la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró.
 
Després dels parlaments, el conseller Jordi Ausàs lliurarà una placa commemorativa de l’acte al president del Consell de Govern del Casal. Abans de l’acte, a les 16.30 hores, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, on es reunirà amb l’equip de govern del municipi i signarà el llibre d’Honor.

17:00|.Casal de la Gent Gran (pg. Gallifa, 8)|Sant Joan de Vilatorrada (El Bages)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte commemoratiu del 30è aniversari del Casal de la Gent Gran de Sant Joan de Vilatorrada.