Sala de premsa

Dimarts, 5 de juny, a les 11.00 h, a Molins de Rei

Interior presenta el desplegament territorial de la xarxa RESCAT a la Regió Policial Metropolitana Sud

query_builder   4 juny 2012 10:22

settings_input_antenna Convocatòria

Interior presenta el desplegament territorial de la xarxa RESCAT a la Regió Policial Metropolitana Sud

El director general d'Administració de Seguretat del departament d’Interior, Andreu Joan Martínez, i el director general de la Policia, Manel Prat, presentaran en roda de premsa, demà dimarts 5 de juny, a les 11.00 hores, el desplegament territorial de la Xarxa Rescat a la Regió Policial Metropolitana Sud. L’acte tindrà lloc a la Sala Gòtica de Molins de Rei.
 
Aquest sistema de compartició de canals de comunicació a través de la xarxa RESCAT entre Mossos d’Esquadra i Policies Locals ja s’ha implantat a la Regió Policial de Girona, Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre, Central, Ponent, Pirineu Occidental, i Metropolitana Nord. Amb la implantació a la Regió Policial Metropolitana Sud culmina el desplegament territorial de la Xarxa RESCAT a tot Catalunya.
 
A l’acte de presentació també hi seran presents la comissaria Cristina Manresa, el subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja; el director de l'Oficina de la Xarxa Rescat, Xavier Rius, i el cap de la sala central de comandament, l'inspector Joan Mallafré, entre d’altres autoritats.
 
Prèviament a la roda de premsa, hi haurà una reunió amb els caps de les policies locals de la regió. La reunió serà a porta tancada però els mitjans que ho desitgin podran fer un mut al final de la reunió (10:50 hores). Un cop finalitzada, començarà la roda de premsa.
 

11:00|Presentació del desplegament territorial de la xarxa RESCAT a la Regió Policial Metropolitana Sud.Sala Gòtica (c. Rafel de Casanova, 46)|Molins de Rei (Baix Llobregat)

El director general d'Administració de Seguretat, Andreu Joan Martínez, i el director general de la Policia, Manel Prat, presentaran en roda de premsa el desplegament territorial de la Xarxa Rescat a la Regió Policial Metropolitana Sud.