Sala de premsa

Signatura del conveni de col·laboració per a la creació de la Mesa de Patrimoni del Recinte Històric de Sant Pau

query_builder   2 abril 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Signatura del conveni de col·laboració per a la creació de la Mesa de Patrimoni del Recinte Històric de Sant Pau

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i l’administrador de torn de la Molt Il·lustre Administració, José Ignacio Cuervo, signaran demà, divendres 3 d’abril, a les 12.30 hores, el conveni de col·laboració per a la creació de la Mesa de Patrimoni del Recinte Històric de Sant Pau. Acompanyarà el conseller el director general del Patrimoni Cultural, Josep Maria Carreté.
 
L’objectiu de la Mesa de Patrimoni és assessorar a la Fundació Privada Hospital de Sant Pau en tot el procés de rehabilitació, facilitar la coordinació institucional, definir els criteris de rehabilitació dels edificis modernistes i la millor manera d’abordar l’obra.
 
La signatura es farà a la sala d’actes del Pavelló d’Administració de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

12:30|.Sala d'actes de l'Hospital de Sant Pau. Pavelló de l'Administració (c. Sant Antoni M. Claret, 167)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i l’administrador de torn de la Molt Il·lustre Administració, José Ignacio Cuervo, signaran el conveni de col·laboració per a la creació de la Mesa de Patrimoni del Recinte Històric de Sant Pau.