Sala de premsa

El Departament de Governació instal·la la Ludomòbil a Alcanar del 7 al 9 d'abril

query_builder   3 abril 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Governació instal·la la Ludomòbil a Alcanar del 7 al 9 d'abril

Aquest equipament itinerant, de 400 metres quadrats, està especialitzat en el joc per als infants i pensat per a fomentar la participació
El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, instal·la la Ludomòbil al Centre Cívic d’Alcanar. El director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, inaugurarà aquest equipament itinerant amb jocs i altres materials lúdics el proper dimarts, 7 d’abril, a les 11.30 hores. En l’acte també hi participarà l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat.
 
La Ludomòbil estarà oberta els dies 7 i 8 d’abril, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i el 9 d’abril, de 10 a 14 hores, per a tots els infants de 0 a 8 anys d’Alcanar i els municipis costaners de les terres de l’Ebre. En aquest equipament itinerant, instal·lat amb la col·laboració de l’ajuntament, els infants poden gaudir, acompanyats de les persones adultes, de jocs de psicomotricitat, de taula, piscina de boles, pista d’escumes, tobogan, caminadors, mòbils, balancí, arrossegadors, etc.
 
La Ludomòbil, que disposa d’uns 400 metres quadrats de jocs, va ser inaugurada en el Festival de la Infància i la Joventut de Barcelona i ara realitza un recorregut per les comarques del país. A més d’aquest equipament itinerant, el Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, ha creat una xarxa de ludoteques i el programa “Jugar i llegir”. A través d’aquests projectes d’intervenció educativa i cultural, basats en el joc, la joguina i la participació, el Departament té la intenció de promoure programes que estimulin la participació.

11:30|.Centre Cívic d'Alcanar. Carrer de Ramon i Cajal, s/n. |Alcanar (El Montsià)

El Departament de Governació instal·la la Ludomòbil a Alcanar del 7 al 9 d’abril