Sala de premsa

El vicepresident del Govern presideix al Tarròs l'acte d'homenatge amb motiu del 68è aniversari de l'afusellament de Companys

query_builder   14 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presideix al Tarròs l'acte d'homenatge amb motiu del 68è aniversari de l'afusellament de Companys

Josep-Lluís Carod-Rovira es desplaçarà després a Bellpuig on inaugurarà l'exposició itinerant "Lluís Companys, polític fins a la mort"
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dimecres, 15 d’octubre, al Tarròs l’acte d’homenatge amb motiu del 68è aniversari de l’afusellament del president Lluís Companys. L’acompanyarà el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo.

El vicepresident del Govern arribarà a les 17.40 hores a l’Ajuntament de Tornabous, on serà rebut per l’alcalde, Amadeu Ros, i signarà el llibre d’honor. Acte seguit es traslladarà al monument al President Companys del poble del Tarròs per presidir a partir de les 18.00 hores l’acte d’homenatge.
 
A les 18.00 hores, a la seva arribada al Tarròs, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.
 
Durant l’acte hi haurà parlaments del delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo; la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa Maria Mora; el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert; l’alcalde de Tornabous, Amadeu Ros, i el vicepresident del Govern, que tancarà l’acte. Posteriorment es farà l’ofrena floral al monument.
 
Acte seguit el vicepresident del Govern es traslladarà a Bellpuig. Després de fer una breu visita a l’Ajuntament, on serà rebut per l’alcalde Ramon Jounou, presidirà a les 20.00 hores la inauguració de l’exposició itinerant “Lluís Companys, polític fins a la mort”. A l’acte hi haurà parlaments del president de la Fundació Josep Irla, Josep Vall, l’alcalde del municipi i el vicepresident del Govern.

18:00|.Monument al President Companys del poble del Tarròs (Tornabous)|Tornabous (L' Urgell)

El vicepresident del Govern presideix al Tarròs l’acte d’homenatge amb motiu del 68è aniversari de l’afusellament de Companys