Sala de premsa

Justícia signa un conveni amb l'ACMC i l'FMC per a la realització de mesures penals alternatives en l'àmbit local

query_builder   14 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Justícia signa un conveni amb l'ACMC i l'FMC per a la realització de mesures penals alternatives en l'àmbit local

.
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, el president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Manuel Bustos, i el president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACMC), Salvador Esteve, signen demà, dimecres 15 d’octubre, a les 12 h, un conveni de col·laboració que permetrà desplegar el programa de mesures penals alternatives en l’àmbit local.
 
El Departament pot signar els convenis necessaris amb altres administracions públiques o amb entitats col·laboradores per a l’execució de les penes i mesures previstes al Codi penal. Per assolir aquest objectiu, es requereix la col·laboració d’institucions públiques que ofereixen serveis en els àmbits social, educatiu, de salut, de cultura, de lleure, de capacitació, d’ocupació o d’altres que puguin garantir la finalitat de reeducació i reinserció social.

12:00|.Departament de Justícia (c. Pau Claris, 81)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura; el president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Manuel Bustos, i el president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACMC), Salvador Esteve, signaran un conveni de col·laboració que permetrà desplegar el programa de mesures penals alternatives en l’àmbit local.