Sala de premsa

Lliurament dels Premis Llanterna Digital de curtmetratges en català i occità

query_builder   15 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Lliurament dels Premis Llanterna Digital de curtmetratges en català i occità

Presidirà el jurat el crític de cinema Àlex Gorina
L’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida serà l’escenari de l’acte de lliurament dels Premis Llanterna Digital, de curtmetratges en català i en occità, que es celebrarà demà dijous, dia 16, a les 20.00 hores. Hi assistiran el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat dels directors dels Serveis territorials d’Educació i de Salut, Antoni López i Sebastià Barranco, i altres representants dels organismes organitzadors i col·laboradors dels Premis.
 
El jurat dels Premis serà presidit pel crític de cinema Àlex Gorina i es completa amb Conxita Navarro, directora del Centre de Normalització Lingüística de Lleida; Joanjo Ardanuy, responsable territorial de Política Lingüística a Lleida; Juanjo Campa, professor de Comunicació Audiovisual de la UdL; Oriol Bosch, representant de l’IMAC; Juanjo Gené, coordinador de Tecnologies de l'Educació i de la Comunicació dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida; Víctor Montañés, inspector d'espectacles del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació; Amadeu Marqués, cap de Comunicació del Consell General d'Aran; i Neith Sentís, reportera ENG de l'Àrea d'Informatius de Lleida Televisió.

En total es lliuraran 5 premis, corresponents a les categories de centres d’educació primària i secundària, àmbit universitari i categoria oberta (modalitats d’obres de fins a 60 segons i de fins a 3 minuts). Aquest darrer guardó sortirà de la votació a través d’internet que han efectuat les persones interessades des del dia 15 de setembre fins a ahir.
 
Els Premis Llanterna Digital 2008 s’emmarquen en l’Any Internacional de les Llengües, que és com ha qualificat la Unesco aquest any. En aquest sentit, el lema “Un món que parla” vol ser un pont entre tots els membres de les comunitats lingüístiques catalana i occitana d’arreu del món.

20:00|.Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la UdL (Campus de Cappont)|Lleida (El Segrià)

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, assistirà al lliurament dels Premis Llanterna Digital 2008, de curtmetratges en català i occità.