Sala de premsa

Joan Boada signa el conveni marc de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia amb l'ajuntament de Mont-Roig del Camp

query_builder   15 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Joan Boada signa el conveni marc de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia amb l'ajuntament de Mont-Roig del Camp

Demà dijous, a les 12.00 hores, a l'Ajuntament de Mont-Roig de Camp
                                                                                                     
 El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, i l’alcalde de Mont-Roig del Camp, Fran Morancho, signaran demà el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia de cara al desplegament el proper 1 de novembre dels Mossos d’Esquadra.
 
La voluntat del departament d’Interior i de l’Ajuntament de Mont-Roig del Camp és estructurar les funcions que els cossos policials dependents de totes dues administracions realitzen al terme municipal de Mont-Roig del Camp, en congruència amb els principis que inspiren el sistema de seguretat al conjunt del país, per tal de contribuir a la vertebració del territori i a la cohesió social.
 
A les 12:00 hores, Boada i l’alcalde Morancho, firmaran el conveni a l’ajuntament de Mont-Roig (Carretera de Colldejou, s/n). L’acte serà obert als mitjans de comunicació.
 
 
 
 
 
 
 
 
Per a més informació, podeu contactar amb el gabinet de comunicació del DIREP: 93 5512148/2248/2269
 
 
 
 

12:00|.Ajuntament de Mont-Roig del Camp|Mont-roig del Camp (El Baix Camp)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, signarà  el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia de cara al desplegament el proper 1 de novembre dels Mossos d’Esquadra, amb l'Ajuntament de Mont-Roig.