Sala de premsa

El delegat del Govern explicarà les lleis òmnibus a Martorell (Baix Llobregat)

query_builder   5 juliol 2012 12:42

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern explicarà les lleis òmnibus a Martorell (Baix Llobregat)

El delegat, Salvador Jorba, visitarà Martorell el pròxim 11 de juliol per continuar la campanya de difusió de les lleis òmnibus a la demarcació de Barcelona. Li acompanyarà l’alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve. L’acte, adreçat especialment als representants del sector productiu, tindrà lloc a la Casa de Cultura La Vila, a les 19:30 hores.
 
Jorba explicarà casos concrets per conèixer i entendre millor l’abast i les possibilitats pràctiques d’algunes de les modificacions contingudes a les lleis òmnibus. La convocatòria s’adreça al públic en general i especialment als representants del sector productiu de Martorell i d’altres localitats del seu entorn comarcal: empresaris, professionals autònoms i emprenedors.
 
Les lleis òmnibus afecten diferents competències de la Generalitat, concentren i modifiquen la normativa dirigida a l'agilitació administrativa, a la simplificació de requisits i tràmits i a la promoció de l'activitat econòmica, així com també la regulació audiovisual i l’àmbit  d'urbanisme. El nou conjunt normatiu és resultat de la modificació de 87 lleis, i la derogació total de 6 i parcial d’altres 23.
 
Es tracta d’una reforma administrativa sense precedents que respon al triple objectiu d’austeritat, aprimament i agilitat en què es fonamenta l’acció del Govern de la Generalitat. Aquest esforç de simplificació té l’objectiu de facilitar el desenvolupament del sector productiu i contribuir a la recuperació econòmica del país.
 
El cicle de difusió de les lleis òmnibus per part de la Delegació del Govern de Barcelona es va iniciar a Cardedeu (Vallès Oriental) el dia 2 de maig, va continuar a Vilanova i la Geltrú (Garraf) el 22 de maig, a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) el 14 de juny, i ara al Baix Llobregat, primer a Molins de Rei el 18 de juny i a Martorell el pròxim dia 11.
 
 
 
RECORDEM:
 
ACTE:             Difusió de les lleis òmnibus, amb casos pràctics.
LLOC:             Casa de Cultura La Vila. Carrer Santacana, 13. Martorell
HORA:            19:30              Durada aproximada 45 minuts.
 
Lliure accés dels mitjans de comunicació, sense roda de premsa.

19:30|El delegat del Govern explicarà les lleis òmnibus a Martorell.Casa de Cultura La Vila (c. Santacana, 13)|Martorell (Baix Llobregat)

El delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, continuarà la campanya de difusió de les lleis òmnibus a Martorell. L'acompanyarà l’alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve.