Sala de premsa

El conseller Pelegrí presideix la presentació de la Diada de la Fruita Fresca d'Aitona

query_builder   17 juliol 2012 14:18

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Pelegrí presideix la presentació de la Diada de la Fruita Fresca d'Aitona

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala,  presidirà demà dimecres, dia 18 de juliol, a les 12h, a Barcelona, la Diada de la Fruita Fresca d’Aitona. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins del projecte Fruiturisme i pretén dinamitzar l’economia del poble aprofitant producte més característic d’Aitona: la FRUITA
 
Durant la presentació, es detallaran tots els actes que es faran aquest diumenge, 22 de juliol, a Aitona. També es farà un tast de coca de recapte amb fruita dolça d’Aitona i mojito de préssec paraguayo a càrrec del cuiner del restaurant Can Joan d’Aitona. Jordi Moré.  A l'acte de presentació també hi assistiran l'alcaldessa d'Aitona, Maria Rosa Pujol, i el president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Pere Colat.
 
La marca Fruiturisme pretén fomentar el producte més característic del municipi i principal motor econòmic: la fruita dolça (i en especial la nectarina, el paraguaio i la platerina -nectarina plana-) a través de la promoció turística, amb l’objectiu de convertir Aitona i el Baix Segre en un destí de referència.

12:00|Presentació de la Diada de la Fruita Fresca d'Aitona.Departament d'Agricultura (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà la Diada de la Fruita Fresca d’Aitona.