Sala de premsa

OCUPACIÓ

El director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Ramon Bonastre, presentarà els resultats de la segona Enquesta Catalana de Condicions de Treball

query_builder   18 juliol 2012 11:50

settings_input_antenna Convocatòria

El director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Ramon Bonastre, presentarà els resultats de la segona Enquesta Catalana de Condicions de Treball

 

  • El director general també presentarà el balanç de la sinistralitat laboral a Catalunya del primer semestre de l’any.
 
  • La roda de premsa tindrà lloc a les 11:00 hores a la seu de la Secretària d’Ocupació i Relacions Laborals (c/ Sepúlveda, 148 – 150)
 
 
Demà, dijous 19 de juliol, a les 11:00 hores, el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Ramon Bonastre, acompanyat del subdirector general de Seguretat i Salut Laboral, Jaume de Montserrat, presentarà els principals resultats de la segona Enquesta Catalana de Condicions de Treball (ECCT), que recull la percepció que els ciutadans ocupats tenen de la seva feina.
 
L’enquesta recull la percepció dels treballadors durant l’any 2010 sobre aspectes tan diversos com les condicions d’ocupació, les condicions sociolaborals i de seguretat i salut laboral, entre d’altres.
 
El director general també presentarà el balanç de les dades de sinistralitat laboral a Catalunya corresponents al primer semestre de l’any.
 
La roda de premsa es farà a la seu de la Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals (C/Sepúlveda, 148-150. Barcelona).
 
 
 

11:00|Resultats de la segona Enquesta Catalana de Condicions de Treball .Secretària d'Ocupació i Relacions Laborals (c. Sepúlveda, 148 - 150)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Ramon Bonastre, presentarà els resultats de la segona Enquesta Catalana de Condicions de Treball.