Sala de premsa

Inauguració de la restauració de la cripta de l'església i l'adequació del Jardí Toda del Castell Monestir d'Escornalbou

query_builder   20 juliol 2012 09:56

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració de la restauració de la cripta de l'església i l'adequació del Jardí Toda del Castell Monestir d'Escornalbou

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, inauguraran el proper dissabte, 21 de juliol, a les 18.00 hores, les obres de restauració de la cripta de l’església i l’adequació del Jardí Toda del Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou. A l’acte hi participaran també l’alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, i el director general de Patrimoni Cultural, Joan Pluma.
 
A la inauguració també hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin; l’alcalde de Vilanova d’Escornalbou, Sergi Ciurana; l’alcalde d’Argentera, Lluís M. Castellví; l’alcalde de Colldejou, Marcel Salsench i l’alcalde de Duesaigües, Josep Llebaria. Aquests municipis formen part de l’antiga baronia d’Escornalbou.
 
L’acte es clourà amb un concert de Forumbrass Quintet de Metall a l’església del monestir.

18:00|El conseller Ferran Mascarell inaugurarà les obres de restaquració de la cripta del Castell Monestir d'Escornalbou.Castell Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou|Riudecanyes (Baix Camp)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, inauguraran les obres de restauració de la cripta de l’església i l’adequació del Jardí Todà del Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou. També hi assistrà el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin.