Sala de premsa

Lliurament de pisos amb protecció oficial al barri de la Trinitat Nova, de Barcelona

query_builder   30 juliol 2012 13:21

settings_input_antenna Convocatòria

Lliurament de pisos amb protecció oficial al barri de la Trinitat Nova, de Barcelona

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, visitarà demà dimarts, 31 de juliol, una promoció d’habitatges del pla de remodelació del barri de la Trinitat de Barcelona (Carrer Palamós, 54, 1er 1a) i farà una atenció als mitjans. L’acompanyaran en la visita, el director de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt, el gerent adjunt d’Habitatge d’Hàbitat Urbà, Antoni Sorolla, i el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Salvador Jorba. Posteriorment, es lliuraran les claus de pisos amb protecció oficial dels blocs G1 i B, del barri de la Trinitat. Assistirà també a l’acte el president de l’AV de Trinitat, Diosdado Rebollo.
 
12.30 | Lliurament de pisos amb protecció oficial al barri de la Trinitat Nova

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, visitarà una promoció d’habitatges del pla de remodelació del barri de la Trinitat de Barcelona i farà una atenció als mitjans. L'acompanyarà el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba. Posteriorment, es lliuraran les claus de pisos amb protecció oficial dels blocs G1 i B, del barri de la Trinitat.

  • 12:30|Visita a un pis mostra del pla de remodelació de la Trinitat i atenció als mitjans.C. Palamós, 54, 1r 1a|Barcelona (Barcelonès)

    Visita a un pis mostra del pla de remodelació de la Trinitat i atenció als mitjans.

  • 13:15|Lliurament de pisos amb protecció oficial.Sala d'actes del Districte (pl. Major de Nou Barris, 1)|Barcelona (Barcelonès)

    Lliurament de pisos amb protecció oficial al barri de la Trinitat de Barcelona.