Sala de premsa

Educació signa 5 nous convenis per impulsar i millorar la formació professional a les comarques de Lleida

query_builder   1 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Educació signa 5 nous convenis per impulsar i millorar la formació professional a les comarques de Lleida

El director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, Josep Francí, signarà demà, dijous 2 d'octubre, convenis amb un total de 10 empreses, associacions, gremis i institucions de la província de Lleida per impulsar la formaci
Uns 112 alumnes de cicles formatius d'FP dels IES Aubenç d’Oliana, IES Escola del Treball de Lleida, IES Alfons Costafreda de Tàrrega, IES Mollerussa de Mollerussa i l’IES Francesc Ribalta de Solsona en seran els principals beneficiaris.

L'objectiu dels convenis és millorar la formació dels treballadors en actiu i incrementar el nombre de personal qualificat per a empreses especialitzades de diversos sectors (construcció, manteniment de maquinària, infermeria i atenció sociosanitària, administració i finances, gestió del transport) mitjançant els cicles formatius d'FP.
Des del 2005 s’han signat 18 convenis de col·laboració a la província de Lleida, dels que se n’han beneficiat gairebé 1400 alumnes.
L'acte tindrà lloc a les 12.00 hores a la sala d’actes de l’IES Escola del Treball de Lleida i comptarà amb la presència de representants de les empreses,
associacions, gremis i institucions signants dels convenis. També hi assistirà el director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida, Antoni López.

12:00|.Sala d'actes de l'IES Escola del Treball (c. Pi i Margall, 51)|Lleida (El Segrià)

El  director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, Josep Francí, signarà cinc nousconvenis amb un total de 10 empreses, associacions, gremis i institucions de la província de Lleida per impulsar la formació professional a les comarques de Lleida.