Sala de premsa

Antoni Diaz presideix, a Amposta, la reunió de seguiment del programa de cooperació amb Mali

query_builder   1 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Antoni Diaz presideix, a Amposta, la reunió de seguiment del programa de cooperació amb Mali

Posteriorment, tindrà lloc una visita de camp per veure les activitats que han desenvolupat els representants del Ministeri d'Agricultura d'aquell país en la seva segona estada a Catalunya
El director general de Planificació i Relacions Agràries del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Antoni Diaz, es reunirà demà, a 14:00 hores, a Amposta, amb la Comunitat General de Regants del Canal de la dreta de l’Ebre en una reunió de seguiment del projecte de cooperació amb Mali.
 
Posteriorment, a les 17:00 hores, Diaz i altres membres del DAR, acompanyats de representants de la Comunitat de Regants, faran una visita de camp per veure les activitats que han estat desenvolupant els representants del Ministeri d’Agricultura del Govern de Mali al llarg de la seva segona estada a Catalunya. Aquestes actuacions s’emmarquen en el programa de cooperació que s’està desenvolupant amb aquell país i que té com a objectiu donar formació sobre les tècniques del conreu de l’arròs, ja que s’hi està duent a terme diferents projectes de cooperació per adaptar una zona a aquest conreu.
 
Els representants del Ministeri d’Agricultura de Mali ja varen estar a les Terres de l’Ebre el passat mes d’abril. En aquests dies van estar treballant i aprenent les feines de treballar la terra i anivellament de la mateixa, i la sembra de l’arròs. En aquesta estada, estan treballant i aprenent les tècniques de collita i de tractament de l’arròs.
 
Amb aquesta proposta es va considerar que haurien vist tot el procés del conreu de l’arròs i d’aquesta manera podrien traslladar la seva experiència a Mali.
 
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a partir de les 16:00 hores, a la seu de l’esmentada Comunitat de Regants.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Seguiment del programa de cooperació amb Mali
DIA:
Dijous, 2 d’octubre de 2008
HORA:
16:00 hores
LLOC:
Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre
Passeig Canal 45-49
Amposta
 
 
1 d’octubre de 2008

14:00|.Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre (pg. canal, 45-49)|Amposta (El Montsià)

El director general de Planificació i Relacions Agràries del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Antoni Diaz, presidirà una reunió de seguiment del projecte de cooperació amb Mali.