Sala de premsa

El Departament de Treball organitza la jornada "Àgora per a directives" a Tarragona

query_builder   1 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Treball organitza la jornada "Àgora per a directives" a Tarragona

Demà, a les 16.00 hores, a la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona
Demà DIJOUS 2 D’OCTUBRE, a les 16.00 hores, el Departament de Treball organitza la jornada Àgora per a directives a Tarragona que tindrà lloc a la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona (C/ Pau Casals, 17). L’acte serà obert als mitjans de comunicació.  
 
La directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, acompanyada pel director dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Tarragona, Josep Maria Solanes, inaugurarà l’acte. Aquesta jornada, organitzada pel Departament, té per objectius potenciar la creació de xarxes de dones, donar a conèixer experiències de dones en el món empresarial, i potenciar que les dones obrin les seves empreses i negocis a nous mercats exteriors.
 
Després de la inauguració, a les 16:15 hores, Elena Faba, gerent de Deimos e-business & projects i presidenta del Círculo de Mujeres de Negocios, pronunciarà la primera conferència sota el títol “Les TIC’s i les xarxes virtuals com a clau en el progrés professional”.
 
A les 17.15 hores, la sòcia fundadora de l’empresa Ecoroda, Montse Pilo, la cap de Seguretat i Higiene a Indústries Teixidó, Carolina Ruiz, l’empresària i fundadora de l’empresa GSofimàtica, Assumpta Galceran, i la gerent de l’empresa Quinn Plastics, Judith Sanz, explicaran les seves experiències professionals en una taula rodona.
 
La jornada la clourà a les 18.30 hores la subdirectora general de Programes d’Igualtat de les Dones en el Treball del Departament de Treball, Mònica Geronés.   

16:00|.Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona (c. Pau Casals, 17)|Tarragona (El Tarragonès)

La directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, inaugurarà la jornada “Àgora per a directives” a Tarragona.