Sala de premsa

Benestar Social i Família lliura la Medalla Centenària a Manuela Blázquez

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, en farà el lliurament

query_builder   10 setembre 2012 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

Benestar Social i Família lliura la Medalla Centenària a Manuela Blázquez

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, en farà el lliurament

Manuela Blázquez rebrà la Medalla Centenària de Benestar Social i Família aquest dimecres. La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, li lliurarà la medalla. A l’acte, que se celebrarà a la Residència Berllor de Badalona, també hi assistiran l’alcalde del municipi, Xavier Garcia Albiol; amics i familiars de l’homenatjada, i la direcció i el personal del centre.
 
Manuela Blázquez García va néixer el 12 de setembre de 1912 a Quintana de la Serena (Badajoz). Es va casar en aquest poble i va tenir tres filles. L’any 53 la família es va traslladar a Barcelona per buscar feina. Un cop a Catalunya, va treballar de mestressa de casa i el seu marit va fer de pagès a Santa Coloma de Gramenet.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

11:00|Medalla centenària a la senyora Manuela Blàzquez.Residència Berllor. Passatge Marconi 10-12|Badalona (Barcelonès)

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Barcelona, Carme Canela, lliurarà la Medalla Centenària del Departament a la senyora Manuela Blázquez.