Sala de premsa

Presentació del IV Congrés Internacional d'Art Efímer

query_builder   14 setembre 2012 10:50

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del IV Congrés Internacional d'Art Efímer

El proper dilluns, 17 de setembre, es presentarà el IV Congrés Internacional d’Art Efímer, en una roda de premsa en què participaran el director general de Cultura Popular i Tradicional, Lluis Puig; el cinquè tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; i la presidenta del IV Congrés Internacional d’Art Efímer, Vicenta Pallarès.
 
L’acte tindrà lloc a les 12 hores a la sala d’actes del Departament de Cultura. Al vestíbul es confeccionarà una catifa floral amb el logotip del congrés.
 
El congrés, organitzat per la federació Catalana de Catifaires, se celebrarà del 21 al 24 de setembre a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona i a l’antiga Escola Drassanes. La trobada aplegarà 32 delegacions d’arreu del món i 150 congressistes. La representació estrangera la formaran delegacions provinents de set països: Itàlia Bèlgica Tibet, Alemanya, Mèxic, Japó i Franca. Catalunya participarà amb 16 delegacions, i la resta de l’Estat, amb 6.
 
En el marc del congrés, els participants compartiran les últimes tècniques de la disciplina i posaran les bases d’una entitat jurídica internacional que procuri la preservació de les catifes d’art efímer. Així mateix, durant els dies del congrés, i coincidint amb les Festes de la Mercè, Barcelona esdevindrà una exposició de les millors catifes del món.