Sala de premsa

El CENTA de Monells acull el darrer Consell de Direcció de la Generalitat descentralitzat

query_builder   20 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El CENTA de Monells acull el darrer Consell de Direcció de la Generalitat descentralitzat

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, presidirà demà, 21 d'octubre, el Consell de Direcció de la Generalitat al CENTA i exposarà l'acció de govern a la comarca
El delegat del Govern, acompanyat dels directors territorials dels departaments, celebraran demà el Consell de Direcció al Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris en una reunió que començarà a les 10 h del matí i que servirà per tractar diversos temes interdepartamentals i explicar les línies principals de l’acció de govern al Baix Empordà. A més, a la segona part de la reunió, hi assistiran l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Lluís Sais, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Ricard Herrero, i el tinent d’alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Salvi Cases, per exposar els temes que afecten les diverses institucions.
 
El Consell de Direcció es reuneix en sessió ordinària una vegada al mes i, en aquesta legislatura, el delegat del govern va prendre la mesura de descentralitzar els consells per tal d’apropar l’acció de govern al territori i millorar la coordinació amb les institucions locals. Aquest és el sisè Consell descentralitzat després de Figueres (Alt Empordà), Núria (Ripollès), Banyoles (Pla de l’Estany) i Santa Coloma de Farners (la Selva) i Olot (La Garrotxa).
 
Els mitjans gràfics que ho desitgin poden venir a les 11:30 a prendre imatges. A les 12:00h, el delegat atendrà els mitjans de comunicació que ho vulguin.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
Acte: Reunió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat
Dia:    Dimarts, 21 d’octubre de 2008
Hora: 12:00 atenció als mitjans
          (els mitjans gràfics podran prendre imatges a les 11:30)        
Lloc: Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris. Finca Camps i Armet de Monells
 
Posteriorment a la reunió, els membres del Consell de Direcció visitaran les instal·lacions del CENTA.  
 
 
Girona, 20 d’octubre de 2008
Servei de Premsa i Protocol

10:00|.Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris. Finca Camps i Armet|Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (El Baix Empordà)

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, presidirà el Consell de Direcció de la Generalitat, que se celebrarà al Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris (CENTA), i exposarà l’acció de govern a la comarca. A les 12.00 hores hi haurà l'atenció als mitjans.