Sala de premsa

El president Montilla presidirà demà la signatura del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació

query_builder   20 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla presidirà demà la signatura del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació

L'acte tindrà lloc a les 5 de la tarda al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del vicepresident, Josep Lluís Carod-Rovira, i del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presidirà  demà, dimarts 21 d’octubre, l’acte de signatura del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació. Hi participaran representants d’universitats públiques i privades, agents socials i els grups parlamentaris.
 
L’acte se celebrarà a les 5 de la tarda, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.
 
El conseller Huguet obrirà l’acte amb un discurs. Seguidament hi haurà la signatura oficial per part dels firmants i clourà l’acte el president Montilla amb un parlament. Per finalitzar, hi haurà una fotografia de grup al Pati dels tarongers.
 
El pacte és un compromís de futur col·lectiu pel progrés de Catalunya que ha de permetre fer front als reptes socials, econòmics i mediambientals i aprofitar les oportunitats existents en un entorn global complex i canviant.
 
 
Acreditacions:Els mitjans de comunicació que no disposin de l’acreditació de premsa del Palau hauran d’acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa. Caldrà que enviïn les seves dades (nom, cognoms, DNI, mitjà de comunicació i tasca que s’hi desenvolupa) a premsa.president@gencat.cat o bé al fax 93 302 63 45, abans de dimarts dia 21, a les 13.00 hores.  
 
Televisions:  Degut a les limitacions d’espai, les càmeres de TV no podran accedir al Saló de Sant Jordi. TV3 oferirà la senyal institucional de l’acte que penjarà a Collserola.
 
Posteriorment, les càmeres de televisió que ho vulguin, podran captar el moment de la fotografia de grup, així com les declaracions que es facin des del punt habilitat.
 
Fotògrafs: Hauran de treballar des de les dues tarimes que s’instal·laran al Saló. Després de l’acte de signatura, podran cobrir la fotografia de grup que es farà al Pati dels tarongers.
 
Ràdios: Les ràdios disposaran de so en directe a la sala de ràdios del Palau.
 
“Set” de declaracions: Un cop finalitzat l’acte, s’habilitarà a la Galeria Gòtica un “set” de declaracions, per tal que els signants dels Pacte que vulguin puguin atendre els mitjans. Tots els mitjans podran accedir a aquest punt per enregistrar les intervencions directament.
 
 

17:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del vicepresident, Josep Lluís Carod-Rovira, i del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presidirà l’acte de signatura del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació. Hi participaran representants d’universitats públiques i privades, agents socials i els grups parlamentaris. El conseller Huguet obrirà l’acte amb un discurs. Seguidament hi haurà la signatura oficial per part dels firmants i clourà l’acte el president Montilla amb un parlament. Per finalitzar, hi haurà una fotografia de grup al Pati dels Tarongers.