Sala de premsa

El delegat del Govern a Tarragona convoca la comissió territorial de l'Acord Estratègic per la internacionalització, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat de l'economia catalana

query_builder   20 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern a Tarragona convoca la comissió territorial de l'Acord Estratègic per la internacionalització, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat de l'economia catalana

La reunió tindrà lloc demà a la Delegació del Govern i, en acabar, a les 13.30 hores aproximadament, hi haurà un contacte informatiu
La comissió territorial de l’Acord Estratègic per la internacionalització, la qualitat de l’ocupació i la competitivitat de l’economia catalana es reunirà demà dimarts, 21 d’octubre, a les 11 hores, a la seu de la Delegació del Govern a Tarragona.
 
La comissió territorial de l’Acord Estratègic la convoca el delegat del Govern, Xavier Sabaté, i compta amb l’assistència del secretari d’Economia del Departament d’Economia i Finances, Andreu Morillas. Formen part de la comissió els directors dels Serveis Territorials d’Economia i Finances, Treball, i Innovació, Universitats i Empresa, els sindicats majoritaris i la patronal del treball, l’Autoritat Portuària de Tarragona i un representant de la Federació de Municipis de Catalunya, de l’Associació Catalana de Municipis, de la Universitat Rovira i Virgili i de les cambres de comerç del territori. També s’ha convidat a participar en la reunió a l’Ajuntament de Tarragona, els directors territorials de Política Territorial i Obres Públiques i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i el Patronat Catalunya-Món.

La reunió servirà per avaluar la situació econòmica i fer un seguiment de les mesures aprovades pel Govern per fer-hi front amb el màxim diàleg. L'objectiu és aprofundir en la competitivitat de l’economia del Camp de Tarragona a través de la millora de la productivitat.
Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 11.15 hores. En acabar, a les 13.30 hores aproximadament, hi haurà un contacte informatiu.

13:30|.Sala Pau Casals de la Delegació del Govern (c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (El Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el secretari d’Economia, Andreu Morillas, faran un contacte informatiu amb motiu de la comissió territorial de l’Acord Estratègic per la internacionalització, la qualitat de l’ocupació i la competitivitat de l’economia catalana.El mut serà a les 11.15 hores.