Sala de premsa

El conseller de Cultura inaugura l'Exposició 'Agustí Centelles, una crònica fotogràfica. Anys 30'

query_builder   21 setembre 2012 14:45

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura inaugura l'Exposició 'Agustí Centelles, una crònica fotogràfica. Anys 30'

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà a la inauguració de l’Exposició “Agustí Centelles, una crònica fotogràfica. Anys 30”. L’acte tindrà lloc dimarts, 25 de setembre, a les 19.30 hores, al Museu Can Framis.  En l’acte hi participaran també el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; l’historiador de l’art i comissari de l’exposició Daniel Giralt-Miracle i el president de la Fundació Privada Vila Casas, Antoni Vila Casas.
 
Aquest és la primera exposició que es fa a Barcelona amb les fotografies d’Agustí Centelles adquirides per la Fundació Vila Casas. La mostra es podrà visitar fins el 10 de febrer de 2013.

19:30|Inauguració de l'exposició "Agustí Centelles, una crònica fotogràfica. Anys 30".Museu Can Framis (c. Roc Boronat 116-126)|Barcelona (Barcelonès)

El Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, inaugurarà l'exposició de fotografies ‘Agustí Centelles, una crònica fotogràfica. Anys 30’.  També hi assistirà el director general de Patrimoni Cultural, Joan Pluma.