Sala de premsa

El secretari general de l'Esport inaugura la III Trobada d'Observatoris de l'Esport

query_builder   26 setembre 2012 14:57

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de l'Esport inaugura la III Trobada d'Observatoris de l'Esport

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, inaugurarà demà, a dos quarts d’onze del matí, la III Trobada d’Observatoris de l’Esport, que se celebrarà demà i divendres 28 de setembre a l’INEF de Catalunya, a Barcelona. L'objectiu de la Trobada és crear un espai per intercanviar des d’un punt de vista interdisciplinari informació, experiències i coneixements sobre el funcionament dels observatoris de l’esport a l’Estat.
En l’acte inaugural, Ivan Tibau estarà acompanyat per Agustí Boixeda, director de l’INEFC, i la Dra. Núria Puig, codirectora de l’Observatori Català de l’Esport. A continuació, Hanspeter Stamm, director de l’Observatori Suís de l’Esport i l’Activitat Física, farà la ponència marc amb el títol ”Els observatoris davant el repte de respondre a les necessitats del sistema esportiu”.

10:30|Inauguració III Trobada d'Observatoris de l'Esport.INEFC de Catalunya (av. de l'Estadi, 12-22)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, participarà en la inauguració de la III Trobada d’Observatoris de l’Esport.