Sala de premsa

ATENCIÓ!!. Aquesta convocatòria anul.la l'anterior per error en l'adreça

El conseller Pelegrí presenta la Jornada Forestal de Sant Francesc

query_builder   3 octubre 2012 13:17

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Pelegrí presenta la Jornada Forestal de Sant Francesc

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general de Medi Natural i Biodiversitat, Josep Escorihuela, presidirà aquest dijous, 4 d’octubre, la Jornada Forestal de Sant Francesc 2012 que es celebrarà a Sant Llorenç de Morunys ( Solsonès).
 
 
La jornada està organitzada pel Centre de la Propietat Forestal (CPF), adscrit al Departament d’Agricultura, i està adreçada a professionals  del sector forestal  com poden ser silvicultors, propietaris, tècnics i empresaris forestals.
 
La trobada d’enguany, amb el títol Regulació de la recol·lecció de bolets a Catalunya. Experiència pilot a la finca privada “El Monegal”, vol mostrar una iniciativa particular de regulació de la recollida de bolets d’un propietari forestal i donar a conèixer el potencial d’aquest producte del bosc i les tècniques silvícoles que poden ajudar a augmentar-ne la seva producció.

10:45|Inauguració de la Jornada Forestal de Sant Francesc 2012.Teatre Municipal (c. Josep Cirera)|Sant Llorenç de Morunys (Solsonès)

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, inaugura la Jornada Forestal de Sant Francesc 2012.