Sala de premsa

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, inaugura la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut

query_builder   22 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, inaugura la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut

Prop de 550 regidors i tècnics de joventut d'arreu de Catalunya debatran a la Seu d'Urgell sobre diferents models de participació i dinamització
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, acompanyat per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, inaugurarà dijous la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut 2008. A l’acte, també hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro.
 
Després de la inauguració tindrà lloc la ponència inaugural de la Trobada: “Participar per transformar”, que anirà a càrrec del president de la Fundació Jaume Bofill, Jordi Sánchez.
 
La Trobada Nacional se celebrarà del 23 al 25 d’octubre a la Seu d’Urgell i aplegarà prop de 550 regidors i tècnics de joventut d’arreu del país. La participació en l’àmbit de les polítiques juvenils és l’eix de la Trobada sobre el qual s’articularan les conferències, tallers i taules rodones. Es pretén que càrrecs electes i professionals de joventut aprofundeixin sobre aquesta qüestió i que intercanviïn experiències concretes de participació i dinamització als seus municipis respectius.

17:00|.Sala Sant Domènec (c. de Sant Domènec, 2)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, inaugurarà la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut.