Sala de premsa

La Generalitat de Catalunya acredita 5 membres del Consell d'Ancians del Poble Gitano com a mediadors

query_builder   8 octubre 2012 09:58

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat de Catalunya acredita 5 membres del Consell d'Ancians del Poble Gitano com a mediadors

Els consellers d’Interior i de Benestar Social i Família els lliuraran el carnet de mediador com a reconeixement de la seva aportació a la millora de la convivència a Catalunya
El conseller d’Interior, Felip Puig, i el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, lliuraran el carnet de mediador a 5 membres del Consell d’Ancians del Poble Gitano. Amb aquesta acreditació el Govern reconeix la col·laboració del Consell amb la Generalitat de Catalunya en la seva tasca a favor de la convivència intercultural i la cohesió social.
 
El carnet dotarà els titulars de representativitat davant dels cossos de seguretat del país en cas de conflicte.

18:00|Cleries i Puig presideixen el reconeixement al Consell d'Ancians del Poble Gitano.Departament de Benestar Social i Família. Palau de Mar (pl. Pau Vila, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i el conseller d'Interior, Felip Puig, presidiran el lliurament del carnet de mediador a cinc membres del Consell d’Ancians del Poble Gitano. També hi assistirà la directora general d'Acció Cívica i Comunitària, Violant Cervera.