Sala de premsa

La Filmoteca de Catalunya presenta la retrospectiva 'Marco Bellocchio: cinema, amor i ràbia'

query_builder   15 octubre 2012 18:34

settings_input_antenna Convocatòria

La Filmoteca de Catalunya presenta la retrospectiva 'Marco Bellocchio: cinema, amor i ràbia'

La Filmoteca de Catalunya presentarà el proper dijous 18 d’octubre la retrospectiva Marco Bellocchio: cinema, amor i ràbia i la última pel·lícula del director italià Bella addormentata, presentada en la darrera edició del Festival de Venècia.
 
L’acte de presentació de la retrospectiva tindrà lloc a les 12.00 hores a la Sala Laya de la Filmoteca de Catalunya i hi  participaran el cineasta Marco Bellocchio i el director de la Filmoteca, Esteve Riambau. A la tarda, a les 20 hores, tindrà lloc la preestrena de la pel·lícula Bella addormentata.
 
La Filmoteca de Catalunya acollirà la retrospectiva durant els mesos d’octubre i de novembre. La mostra inclou els títols més emblemàtics de Bellocchio: I pugni in tasca, Nel nome del padre, Il diavolo in corpo, La condanna i Enrico IV.

12:00|Presentació de la retrospectiva 'Marco Bellocchio: cinema, amor i ràbia'.Filmoteca de Catalunya. Sala Laya (c. de Salvador Seguí, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El director de la Filmoteca, Esteve Riambau, i el cineasta Marco Bellocchio, presentaran la retrospectiva Marco Bellocchio: cinema, amor i ràbia.