Sala de premsa

El conseller de Cultura participa en el lliurament dels guardons 'Nas d'Or' i 'El Somriure del Festival' en el marc del XV Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

query_builder   17 octubre 2012 16:52

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura participa en el lliurament dels guardons 'Nas d'Or' i 'El Somriure del Festival' en el marc del XV Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà demà dijous, 18 d’octubre, en l'acte de lliurament dels guardons “Nas d’Or” i “El Somriure del Festival” en el marc del 15è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà “Memorial Charlie Rivel”.  
 
L’acte tindrà lloc a les 20.45 hores al Museu Agbar de les Aigües. També hi participaran l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón; el director general d’Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, i els dos premiats en aquesta edició: el pallasso, Jaume Mateu, “Tortell Poltrona”, que rebrà el “Nas d’Or”; i el president de l’Associació de Familiars i Amics de Nens  Oncològics de Catalunya (AFANOC), Josep Pla, que rebrà el guardó “El Somriure del Festival”. En el decurs de l’acte hi haurà una breu actuació en la qual Claret Clown exercirà de mestre de cerimònies.
 
El 15è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà “Memorial Charlie Rivel” se celebra a Cornellà de Llobregat del 22 al 28 d’octubre. Aquesta edició potencia la presència dels artistes catalans i de les pallasses amb una programació que integra els millors espectacles de clowns de l’actualitat, tant nacionals com internacionals.
 
Els espectacles del Festival es podran veure a les escoles de Cornellà, a la Sala Romagoda i a la carpa que es munta per a l’ocasió a la plaça de Catalunya. Les activitats a l’aire lliure es faran al Parc de Can Mercader.

20:45|Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Memorial Charlie Rivel´'.Dipòsit Circular del Museu Agbar de les Aigües (ctra.de Sant Boi, 4-6) |Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en el lliurament dels guardons “Nas d’Or” i “El Somriure del Festival” en el marc del 15è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà “Memorial Charlie Rivel”.