Sala de premsa

La consellera Capdevila inaugura a la Seu l'Oficina d'Emancipació Jove de l'Alt Urgell

query_builder   23 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capdevila inaugura a la Seu l'Oficina d'Emancipació Jove de l'Alt Urgell

L'Oficina donarà servei personalitzat als joves de la comarca en tot allò relacionat amb la seva emancipació com ara habitatge, el treball, la formació, i la salut
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurà divendres a la Seu l’Oficina d’Emancipació Jove de l’Alt Urgell. L’acompanyaran l’alcalde de La Seu, Albert Batalla, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro.
 
La nova oficina donarà servei a tota la joventut de la comarca. Des de l’oficina es donarà resposta a qualsevol dels temes que afecten a la seva emancipació (habitatge, treball, formació, salut, cultura, mobilitat...). La inauguració es farà en el marc de la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut que se celebrarà del 23 al 25 d’octubre a la Seu d’Urgell i aplegarà prop de 550 regidors i tècnics de joventut d’arreu del país.

17:00|.Centre Cívic l'Escorxador (camí de la Palanca, s/n)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà l'Oficina d'Emancipació Jove, i saludarà els participants de la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut que se celebrarà a La Seu els dies 23, 24 i 25 d'octubre.