Sala de premsa

El president de la Generalitat participarà, dilluns vinent, en el fòrum de debat Barcelona Tribuna

query_builder   18 octubre 2012 10:27

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat participarà, dilluns vinent, en el fòrum de debat Barcelona Tribuna

 
El president de la Generalitat, Artur Mas, participarà dilluns vinent, 22 d’octubre, en una nova sessió del fòrum de debat Barcelona Tribuna, que se celebrarà a les 13.45 hores, al Palace Hotel de Barcelona. El cap de l’Executiu pronunciarà una conferència i posteriorment tindrà lloc un col·loqui amb els assistents.
 
Els mitjans interessats en assistir-hi cal que ho comuniquin prèviament als organitzadors ja que les places són limitades i de pagament. Per tal de confirmar l’assistència, cal enviar un correu electrònic a l’adreça secretaria@barcelonatribuna.com o bé trucar al telèfon 93.295.63.48 abans de demà, divendres, 19 d’octubre, a les 12.00 hores. La reserva de plaça es farà per rigorós ordre d’inscripció.
 
Nota: Els mitjans gràfics que s’acreditin hauran d’accedir a la sala de l’acte abans de les 13.30 hores per tal de facilitar la seva ubicació.
 
 
 

13:45|Conferència del president al Fòrum de debat Barcelona Tribuna.Palace Hotel (Gran Via de les Corts Catalanes, 668)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, participarà en una nova sessió del fòrum de debat Barcelona Tribuna. El cap de l’Executiu pronunciarà una conferència i, posteriorment, tindrà lloc un col·loqui amb els assistents. Hi aniran la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; els consellers de Salut, Boi Ruiz; de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena; el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, i el secretari de Comunicació, Josep Martí. 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte, els mitjans hauran d'haver reservat la plaça prèviament davant els organitzadors. El dia de la conferència, els mitjans hauran d'accedir a la sala abans de les 13.30 hores, per tal de facilitar la seva ubicació.