Sala de premsa

Maria del Roser Gili rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Joan Ramon Saura, li lliurarà la medalla

query_builder   19 octubre 2012 10:22

settings_input_antenna Convocatòria

Maria del Roser Gili rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Joan Ramon Saura, li lliurarà la medalla

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Joan Ramon Saura, lliurarà aquest dissabte la Medalla Centenària del Departament a la senyora Maria del Roser Gili. L'acte se celebrarà a la Residència Castrillon de Lleida i hi assistiran amics i familiars, així com representants de la Paeria.
 
Maria del Roser Gili i Mir va néixer el 17 d’octubre de 1912 a Lleida. Va cursar estudis de magisteri i als 19 anys va començar a treballar de mestra a Vilanova de Segrià i, més endavant, a Albatàrrec, Blancafort, Vilanova de la Sal i Torres de Segre. Un cop casada també va fer classes particulars a casa. Finalment va treballar en una escola de Barcelona fins que es va jubilar, als 70 anys.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

11:30|Acte de llliurament de la Medalla Centenària de Benestar Social i Família.Residència de gent gran Castrillon (c. Enric Farreny, 60)|Lleida (Segrià)

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Joan Ramon Saura, lliurarà la Medalla Centenària del Departament a la senyora Maria del Roser Gil.