Sala de premsa

La consellera Irene Rigau presenta un informe sobre els factors influents en la tria dels estudis

query_builder   6 novembre 2012 10:09

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Irene Rigau presenta un informe sobre els factors influents en la tria dels estudis

  • L’estudi realitzat per everis mostra els factors que influeixen en els estudiants per cursar carreres de ciències, tecnologia o matemàtiques.
     
  • L’anàlisi mostra l’opinió de 4.700 estudiants de 3r i 4t d’ESO i de batxillerat.
 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presentarà demà dimecres 7 de novembre l’estudi realitzat per la consultora everis, amb el suport tècnic d’e-motiva, “Factors influents en l’elecció dels estudis”, sobre els factors que influeixen en els estudiants per cursar carreres de ciències, tecnologies o matemàtiques, i que mostra l’opinió de 4.700 estudiants de 3r i 4t d’ESO i de batxillerat. L’acte tindrà lloc a partir de les onze del matí a la sala d’actes del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 
També hi assistiran la directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Teresa Pijoan, i el gerent responsable de la línia d’innovació educativa d’everis, Sergio Marco, coautor de l’estudi.
 
 
6 de novembre de 2012

11:00|Presentació de l'estudi de la consultora everis.Serveis Centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202-226)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presentarà un informe sobre els factors influents en la tria dels estudis.